Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !

Teunissen, Geert

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Geert Teunissen was van 1974 tot 1988 leraar wis-en natuurkunde aan de Mgr Bekkers LTS in 's-Heerenberg. Vanaf 1983 was hij ook adjunct-directeur.

In februari 2011 deed hij als directeur van het Doetinchemse Opleidingen Centrum (DOC) de toezegging dat Oost-Gelderland een hbo-opleiding zou krijgen. Er werdgestart met een opleiding bedrijfskunde.

Bij Optimaal FM presenteerde Teunisssen het programma's Achterhoekse Hart Show. Dit was een live radioprogramma dat elke eerste donderdag van de maand werd uitgezonden vanuit congrescentrum Hart van Doetinchem. In een ontspannen sfeer gingen de drie tafelgasten in gesprek met presentator Geert Teunissen. De tafelgesprekken werden afgewisseld door live muziek. De achtergronden van de tafelgasten varieren van sport, politiek en bedrijfsleven tot entertainment.

"Op de website vindt men een impressie van de Achterhoekse Hart Show met elke keer weer verrassende gasten en sfeervolle muzikale optredens. Aan onze tafel hebben o.a. gezeten: Wouter Bos, Agnes Kant, Klaas-jan Hunterlaar, Lulu Wang, Jan Marijnissen, Harry Slinger, Henk Kamp, Wibi Soerjadi, Willeke Alberti, Jomanda, Erica Terpstra, Femke Halsema, Xaviera Hollander, Peter-Jan Rens, Thijs van Leer en nog veel meer. Naast landelijke bekendheden schoven ook regelmatig regionale gasten aan."

Teunissen presenteert bij Optimaal FM nog wel de Achterhoekse Business Show (ABS).