Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !

Hegman, Hans: verschil tussen versies

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken
k (cat)
k (ON)
Regel 1: Regel 1:
'''Hans Hegman''' stelt zichzelf voor in [[Old Ni-js]] nummer 46: toen hij in [[Kilder]] zijn ogen voor de eerste keer open deed, zag hij de bulten van het [[Bergherbos]] liggen en die zijn nooit meer van zijn netvlies verdwenen. Door drukke werkzaamheden zag hij zich genoodzaakt om te bedanken als [[bestuur | bestuurslid]] van de [[Heemkundekring Bergh]] maar hij stopt als webmaster nog veel uren in de [http://www.heemkunde.nl site van de Heemkundekring].
+
'''Hans Hegman''' stelt zichzelf voor in [[Old Ni-js 046|Old Ni-js nr. 46]]: toen hij in [[Kilder]] zijn ogen voor de eerste keer open deed, zag hij de bulten van het [[Bergherbos]] liggen en die zijn nooit meer van zijn netvlies verdwenen. Door drukke werkzaamheden zag hij zich genoodzaakt om te bedanken als [[bestuur | bestuurslid]] van de [[Heemkundekring Bergh]] maar hij stopt als webmaster nog veel uren in de [http://www.heemkundekringbergh.nl site van de Heemkundekring].
 
 
 
 
  
 
[[Categorie: Bestuur]]
 
[[Categorie: Bestuur]]
 
[[Categorie: Heemkundekring Bergh]]
 
[[Categorie: Heemkundekring Bergh]]

Versie van 17 mrt 2016 om 19:03

Hans Hegman stelt zichzelf voor in Old Ni-js nr. 46: toen hij in Kilder zijn ogen voor de eerste keer open deed, zag hij de bulten van het Bergherbos liggen en die zijn nooit meer van zijn netvlies verdwenen. Door drukke werkzaamheden zag hij zich genoodzaakt om te bedanken als bestuurslid van de Heemkundekring Bergh maar hij stopt als webmaster nog veel uren in de site van de Heemkundekring.