Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !

Hegman, Hans: verschil tussen versies

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken
k
k (cat)
 
(10 tussenliggende versies door 4 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
'''Hans Hegman''' stelt zichzelf voor in [[Old Ni-js]] nummer 46: toen hij in [[Kilder]] zijn ogen voor de eerste keer open deed, zag hij de bulten van het [[Bergherbos]] liggen en die zijn nooit meer van zijn netvlies verdwenen. Door drukke werkzaamheden zag hij zich genoodzaakt om te bedanken als [[bestuur | bestuurslid]] van de [[Heemkundekring Bergh]] maar hij stopt als webmaster nog veel uren in de [http://www.heemkunde.nl site van de Heemkundekring].
+
[[Bestand:Stadsmuseum 5 hegman.jpg|150px|thumb|right|Hans Hegman]]
 +
'''Hans Hegman''' stelt zichzelf voor in [[Old Ni-js 046|Old Ni-js nr. 46]]: toen hij in [[Kilder]] zijn ogen voor de eerste keer open deed, zag hij de bulten van het [[Bergherbos]] liggen en die zijn nooit meer van zijn netvlies verdwenen. <br>
  
==pagina==
+
Door drukke werkzaamheden zag hij zich genoodzaakt om zijn rol als [[bestuur | bestuurslid]] van de [[Heemkundekring Bergh]] neer te leggen, maar stopte tot aan de livegang van de HKB website in [[2015]] nog veel tijd in de oude website heemkunde.nl en de opbouw van de [http://www.heemkundekringbergh.nl nieuwe website van de Heemkundekring]. <br>
[[Bestuur]]
 
  
==onderwerp==
+
Thans is Hans conservator van [[Stadsmuseum Bergh]], waarvan hij de initiatiefnemer is.
[[Personen]]
+
 
 +
[[Categorie: Bestuur]]
 +
[[Categorie: Heemkundekring Bergh]]
 +
[[Categorie: Hegman, Hans]]
 +
[[Categorie: Stadsmuseum Bergh]]

Huidige versie van 1 okt 2020 om 14:01

Hans Hegman

Hans Hegman stelt zichzelf voor in Old Ni-js nr. 46: toen hij in Kilder zijn ogen voor de eerste keer open deed, zag hij de bulten van het Bergherbos liggen en die zijn nooit meer van zijn netvlies verdwenen.

Door drukke werkzaamheden zag hij zich genoodzaakt om zijn rol als bestuurslid van de Heemkundekring Bergh neer te leggen, maar stopte tot aan de livegang van de HKB website in 2015 nog veel tijd in de oude website heemkunde.nl en de opbouw van de nieuwe website van de Heemkundekring.

Thans is Hans conservator van Stadsmuseum Bergh, waarvan hij de initiatiefnemer is.