Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !

Overleg:Wolkenland

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Misschien kunnen we dit nog aan de tekst toevoegen:

"Al meer dan 30 jaar wordt Wolkenland beheerd door het echtpaar Kees en Jacqueline Veraart."

Of is dit te gedetailleerde of persoonlijke informatie?

Verre neef (overleg) Op zich mag er in een relevante context en binnen de grenzen van het redelijke en betamelijke over levende personen geschreven worden. Op Berghapedia moet dat echter wel tijdloos geformuleerd worden. Die "30" wil je niet elk jaar gaan aanpassen, dus zeg sinds welk jaar ze beheerders zijn.

--Epspaan (overleg) 7 dec 2020 18:34 (CET) De fam. Veraart woont sinds kort bij ons in de straat (al heb ik nog niet persoonlijk kennis gemaakt). Ik heb ze een mailtje gestuurd om te vragen naar het jaartal, en of ze geen bezwaar hebben.

--Epspaan (overleg) 8 dec 2020 05:44 (CET) De fam. Veraart heeft mij geantwoord: "Wat ons betreft mag je dat zinnetje er wel bij zetten hoor. Wij zijn in januari 1983 begonnen, dus we zitten er al bijna 38 jaar! Er staat in het begin dat het een jeugdherberg is, maar dat is het niet. Het is een schoolbuitenhuis. Het is een klein jaartje een jeugdherberg geweest in 1931, maar dat bleek niet rendabel te zijn. Het is dus al die tijd tot nu toe een groepsverblijf. (Een jeugdherberg is immers ook/vooral voor individuele gasten) Als je nog iets wilt weten kan je ons weer mailen hoor."

Ik ga dit aanpassen.