Bijdragen aan Berghapedia? Klik hier om je aan te melden !

Timmers, L.F.J. (arts)

Uit Berghapedia
Ga naar: navigatie, zoeken

L.F.J. (Bart) Timmers is huisarts te 's-Heerenberg sinds 1992.

In 1993 volgde hij J.H.A. Massop op, in de maatschap samen met W.C.A.M. Fortuin en A.G.J. Oude Essink Nijhuis. De praktijk, Groepspraktijk Huisartsen (later is er nog “Bergh” aan toegevoegd), is gevestigd aan de Oude Doetinchemseweg 1 te 's-Heerenberg.

Fortuin werd in 2001 opgevolgd door N.L. Hoogsteder, Oude Essink Nijhuis in 2005 door M.F. Leyzers Vis. Nadat Leyzers Vis in 2018 door ziekte stopte met de praktijk, werd de groepspraktijk voortgezet als twee aparte praktijken, waarbij Timmers uiteindelijk vanaf 2020 samen ging werken met Dr. L. T. (Loes) de Roo, onder de naam "Huisartsenpraktijk Timmers & de Roo".

Timmers is tevens huisarts-opleider sinds 1999. Hij woont in 's-Heerenberg.

Timmers maakt zich al sinds de start van de praktijk sterk voor de inzet van digitale middelen (eHealth). En is daar ook op regionaal en landelijk niveau veel mee bezig. Hij was mede-oprichter van de Huisartsenpost Oude IJssel in 2001 (gevestigd aan de Kruisbergseweg 27 in Doetinchem). Sinds 2015 is hij ook medisch adviseur van Bergh In Het Zadel.

Hij was in de jaren 2017 en 2018 op de landelijke TV te zien in het KRO/NCRV programma “Dokters Vs. Internet”. In de Corona-tijd in 2020 maakte Stads TV Bergh ook regelmatig opnames in de praktijk.


Externe Link